Telefon: 021/314.43.18, 021/314.46.80
Telefon Sesizări cetățeni: 021.315.05.20
E-mail: primarie@sector5.ro

Program de lucru al Primăriei Sector 5 Luni - Joi - 08.00-16.30; Vineri 08.00-14.00

Telefon: 021/314.43.18, 021/314.46.80
Telefon Sesizări cetățeni: 021.315.05.20
E-mail: primarie@sector5.ro

Program de lucru al Primăriei Sector 5 Luni - Joi - 08.00-16.30; Vineri 08.00-14.00

❗️PRIMARUL SECTORULUI 5, CADOURI PENTRU COPIII DIN FAMILIILE DEFAVORIZATE, CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR PASCALE

30 aprilie 2021
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers astăzi, 29 aprilie, la mai multe familii cu situație financiară precară, pentru a le împărți cadouri copiilor. Astfel, edilul a dorit să le facă o bucurie micuților înainte de Paște. Edilul a fost însoțit de viceprimari, dar și de Vali Vijelie și Liviu Vârciu, care au vrut să se alăture acestei acțiuni umanitare organizată în Săptămâna Mare. Cu această ocazie, atât edilul Sectorului 5, cât și cei doi artiști i-au sfătuit pe cei la care au mers să se vaccineze, pentru a-și proteja sănătatea și pentru a reveni cât mai curând la o viață normală, fără restricții.
Tot astăzi, la sediul Centrului Social Comunitar „Ferentari” a avut loc premierea celor 30 de copii ale căror tablouri au fost expuse în cadrul vernisajului “Flori de primăvară”, care a avut loc în perioada 23-29.04.2021. Cu aceasta ocazie copiii au primit banii obținuți în urma vânzării tuturor celor 43 de tablouri pictate de ei, dar și cadouri specifice sărbătorilor pascale. Acestei acțiuni s-a alăturat și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, care și-a dorit să ofere cadouri beneficiarilor din cadrul CSC “Ferentari” chiar de Ziua Veteranilor de Război. De asemenea, Patriarhia Română, prin reprezentanții ei, a oferit fiecărui copil câte o icoană.
Darurile au fost pregătite de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 împreună cu Centrul Cultural „Ștefan Iordache”, cu sprijinul direct al Primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.
„Suntem în Săptămâna Mare și trebuie să fim mai buni, mai atenți și mai darnici cu cei din jurul nostru. Să lăsăm Lumina Sfântă să ne pătrundă în suflet, pentru că doar așa putem vedea cu adevărat ce înseamnă iubirea față de aproapele nostru. Sunt copii care nu au fost atât de norocoși încât să aibă mese îmbelșugate de sărbători, însă aceștia știu să se bucure de lucrurile mici și simple. Noi, cei mai norocoși, uităm să facem acest lucru. Să învățăm de la ei ce înseamnă să te bucuri sincer și curat.
Astăzi, împreună cu Vali Vijelie și Liviu Vârciu am vrut să facem o bucurie unor copii din familii cu situație financiară precară. Să încercăm să le aducem zâmbetul pe buze înainte de Sărbătorile Pascale, pentru că și ei, ca toți ceilalți copii din România, merită să fie tratați cu iubire și grijă și merită să fie ajutați.
Mai mult, Asociația Veteranilor de Război Sector 5 și-a dorit să ofere cadouri copiilor de la Centrul Social Comunitar „Ferentari”, chiar de Ziua Veteranilor de Război. De asemenea, Patriarhia Română a oferit fiecărui copil câte o icoană, pentru că sufletul fără credință în Dumnezeu este pustiu.
Cu această ocazie, atât eu, cât și Vali Vijelie și Liviu Vârciu i-am sfătuit pe oameni să se vaccineze și le-am explicat beneficiile pe care le aduce acest lucru. Doar așa putem să ne protejăm sănătatea și doar așa putem reveni la o viață normală, fără restricții.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.
#thegov_search_65dc290c95c90:hover { color: rgba(33,33,33, 1) !important; }
Sari la conținut