Telefon: 021/314.43.18, 021/314.46.80
Telefon Sesizări cetățeni: 021.315.05.20
E-mail: primarie@sector5.ro

Program de lucru al Primăriei Sector 5 Luni - Joi - 08.00-16.30; Vineri 08.00-14.00

Telefon: 021/314.43.18, 021/314.46.80
Telefon Sesizări cetățeni: 021.315.05.20
E-mail: primarie@sector5.ro

Program de lucru al Primăriei Sector 5 Luni - Joi - 08.00-16.30; Vineri 08.00-14.00

❗️ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ PUSĂ ÎN PRACTICĂ, NU DOAR PE HÂRTIE-PRIMARUL SECTORULUI 5 ȘI-A MUTAT BIROUL PE STRĂZILE DIN SECTOR

7 mai 2021
✅ Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a efectuat o nouă vizită de lucru în mai multe locații din sector, pentru a rezolva problemele cu care se confruntă cetățenii și care i-au fost aduse la cunoștință de către aceștia, dar și pentru a verifica stadiul lucrărilor începute în zilele anterioare.
✅ Prima locație vizitată a fost mini-parcul Dumitru Teodoru, situat pe Șoseaua Viilor. Aici a fost dispusă reabilitarea în întregime a parcului: toaletarea spațiului verde, înlocuirea plăcilor de tartan, a băncilor, precum și reabilitarea spațiului de joacă pentru copii. De asemenea, edilul a cerut și reabilitarea totală a intersecției din zonă și plantarea de copaci în alveolele goale.
✅ Următoarea oprire a primarului și a echipei acestuia a fost pe strada Tudor Vladimirescu, unde Cristian Popescu Piedone a constatat nepăsarea autorităților centrale, mai exact a Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București, vis a vis de spațiile verzi. De precizat este faptul că pentru a întreține spațiile verzi din zonă, această instituție centrală este plătită din bugetul Sectorului 5.
✅ S-a mers apoi în Parcul Romniceanu, care se afla într-o stare avansată de degradare, din cauza lucrărilor începute, dar neterminate de către administrația precedentă. S-a dispus începerea de urgență a lucrărilor de reabilitare a parcului, pentru ca acesta să poată fi inaugurat și dat în folosință cetățenilor începând cu data de 1 iunie. Totodată, Primarul Sectorului 5 a solicitat ca toate străzile care înconjoară parcul să fie reabilitate.
➡️ “Așa cum am promis, mi-am mutat biroul pe stradă, printre cetățeni, pentru a mă asigura că totul se desfășoară așa cum trebuie, că lucrările începute sunt în grafic și că oamenii din subordine își fac treaba într-un mod eficient. Administrația publică nu se face stând într-un birou confortabil, ci direct pe stradă, printre locuitorii din sector. La teorie suntem buni cu toții, dar pentru a moderniza un sector care a fost ignorat ani buni trebuie să trecem la practică. Nu este suficient să dau dispoziții, este necesar să fac și ce își doresc cei care m-au ales și ce îmi place cel mai mult: să mă implic total pentru dezvoltarea Sectorului 5, să stau de vorbă cu oamenii și să rezvolvăm problemele pe loc.
❗Fac încă o dată apel la toți cetățenii sectorului, să sesizeze Poliția Locală când sunt martori ai actelor de vandalism sau când văd persoane care depozitează ilegal deșeuri. Am nevoie de ajutorul vostru în acest sens, pentru că lucrurile bune le putem face doar împreună și pentru că îmi doresc ca realizările care se fac să se păstreze și să ne putem bucura cu toții de ele.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.
⚠️ Vizita de lucru pe raza sectorului nu s-a limitat la zonele prezentate mai sus. Celelalte probleme sesizate de Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone vor fi aduse în atenția publică sâmbătă, 08 mai 2021, la ora 12.00.
#thegov_search_669bf6b89aa13:hover { color: rgba(33,33,33, 1) !important; }
Sari la conținut