Telefon: 021/314.43.18, 021/314.46.80
Telefon Sesizări cetățeni: 021.315.05.20
E-mail: primarie@sector5.ro

Program de lucru al Primăriei Sector 5 Luni - Joi - 08.00-16.30; Vineri 08.00-14.00

Telefon: 021/314.43.18, 021/314.46.80
Telefon Sesizări cetățeni: 021.315.05.20
E-mail: primarie@sector5.ro

Program de lucru al Primăriei Sector 5 Luni - Joi - 08.00-16.30; Vineri 08.00-14.00

❗PRIMARUL SECTORULUI 5 A EFECTUAT O VIZITĂ DE LUCRU ÎN TEREN, PENTRU A VERIFICA LUCRĂRILE ÎNCEPUTE LUNA TRECUTĂ

10 iunie 2021
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a profitat de vremea bună din prima parte a zilei de astăzi, 10 iunie, și a petrecut 8 ore pe șantierele din Sectorul 5, pentru a verifica stadiul lucrărilor începute pe raza sectorului. Acesta a fost însoțit de echipa administrativă din subordine. Iar ca vizita de lucru să fie de bun augur, edilul și echipa sa au făcut o primă oprire la biserică, cu ocazia marii sărbători creștine, Înălțarea Domnului.
Următoarea oprire a fost făcută la Școala Gimnazială nr. 135 de pe Calea Ferentari, unde urmează să fie inaugurată noua sală de sport a unității de învățământ. Aici, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a stat de vorbă cu cadrele didactice și cu elevii care se vor bucura pe viitor de noua sală de sport.
În cartierul Ferentari, echipa Primăriei a verificat stadiul lucrărilor la noul loc de joacă ce se construiește în Parcul Ferentari, iar apoi a vizitat spațiul pe care, în trecut, se afla mini-parcul Ferentari. Aici, pe terenul lăsat în paragină de fostele administrații, edilul a dispus amenjarea de locuri de parcare.
Pe Strada Pecineaga, la numărul 81, pe un spațiu pe care, în trecut, creștea vegetație necontrolată, lucrările la noua parcare dintre blocuri sunt in toi. Termenul dat de edil pentru finalizarea lucrărilor este de 15 iunie. În aceeași situație se află un alt spațiu localizat la intersecția străzii Sălaj cu Aleea Bacău, unde lucrările la noua parcare trebuie să fie finalizate în cel mult o săptămână.
Lucrările la noul loc de joacă de pe Strada Posada sunt aproape finalizate, iar pe spațiul unde existau mai multe imobile construite abuziv, va exista cât de curând o zonă cu aparate de fitness.
În urmă cu aproximativ o lună, în zona Cotroceni, a fost identificat un părculeț care nu mai fusese reabilitat din 1989. Lucrările la noul spațiu de recreere și relaxare sunt finalizate. Acesta se va numi Parcul „Facultatea de Medicină”. O altă zonă de relaxare si recreere va fi redată cetățenilor de pe Strada Jean Clunet, în urmatorele zile.
Ultima oprire a fost făcută pe Strada Arbănași, unde primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a avut în trecut o dezbatere publică cu locuitorii din zonă, cărora le-a promis că pe spațiul dezafectat dintre blocuri va amenaja locuri de parcare, un spațiu de joacă pentru copii și un teren de fotbal/baschet. Aici, edilul a constatat că lucrările se află în grafic, urmând să fie finalizate în data de 30 iunie.
„Am o veste bună pentru voi, oameni dragi! În Sectorul 5 se muncește! După 30 de ani de ignoranță și nepăsare, în Sectorul 5 are loc o adevarată schimbare la față! În urma vizitei de lucru de astăzi mi-am făcut o imagine de ansamblu a lucrărilor din sector și vreau să-i anunț pe cetățeni că Sectorul 5 evoluează… se înalță! Iar acest lucru se datorează, în cea mai mare măsură, vouă, cetățenilor, care mi-ați acordat sprijinul și încrederea necesară, pentru a vă aduce odată cu venirea mea, în funcția de primar, o schimbare reală și, tot cu ajutorul dumneavoastră, o schimbare trainică. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Hristos S-a Înălțat!”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.
#thegov_search_661bb2b52ec2b:hover { color: rgba(33,33,33, 1) !important; }
Sari la conținut