Ghiseul.ro

Ce este ghiseul.ro ?

Platforma www.ghiseul.ro este un proiect derulat in comun de Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei si Asociatia de Plati Electronice din Romania, care ofera posibilitatea contribuabililor de a vizualiza obligatiile de plata existente si/sau de a plati online cu cardul, partial sau total, taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente. Dovada platii se primeste pe e-mail in doar cateva minute de la plata efectiva.


Contribuabilii din Sectorul 5 isi pot ridica pe loc datele de acces (utilizator si parola) pentru accesarea platformei ghiseul.ro de la sediile DITL Sector 5 din str. Sebastian nr. 23, P-ta Mihail Kogalniceanu nr.8 si P-ta Natiunilor Unite nr. 3-5, pe baza actului de identitate si a cererii tip completata.


Ghiseul.ro ofera tuturor contribuabililor care si-au ridicat datele de acces (utilizator si parola), dar pe care nu le mai detin din diverse motive, posibilitatea de a le regenera direct pe platforma pe baza CNP-ului si adresei de email pe care au furnizat-o initial.

Avantajele platii cu cardul pe www.ghiseul.ro:

  • Confort, rapiditate, posibilitatea achitarii taxelor si impozitelor locale oricand si de oriunde.

  • Siguranta asigurata de un site securizat la inalte standarde privind tranzactiile cu cardul pe internet.

  • Posibilitatea platii impozitelor si taxelor locale pentru toate proprietatile detinute pe teritoriul Romaniei, cu conditia inrolarii in sistem a primariei unitatii administrative teritoriale pe teritoriul careia se situeaza proprietatea.

  • Comision zero pentru platile efectuate online cu cardul.