PREMIERĂ ADMINISTRATIVĂ

5/9/2019 11:20:12 AM

PREMIERĂ ADMINISTRATIVĂ

SECTORUL 5 ARE, ÎN SFÂRȘIT, CONTRACT DE SALUBRIZARE ȘI DESZĂPEZIRE

 

    După ani de zile în care Sectorul 5 nu a avut propriul contract de salubrizare și deszăpezire, Primarul Daniel Florea a semnat, pentru prima dată în istoria administrativă a acestui sector, un astfel de document.

    Astfel, în data de 21 august 2018, Primăria Sectorului 5 a semnat, în premieră,  cu firma Rosal, contractul de salubrizare și deszăpezire care acoperă în totalitate străzile Sectorului 5. Cu această ocazie, edilul a promis o monitorizare fermă a modului în care prestatorul își va duce la îndeplinire obligațiile asumate, urmărind ca toate activitățile de curățenie să se desfășoare în cele mai bune condiții și la cele mai înalte standarde de calitate. Totodată, i-a rugat pe cetăţeni să îi aducă la cunoştinţă toate nemulţumirile pe care le au vizavi de modul în care este furnizat serviciul de salubrizare.

    «Am solicitat Primăriei Capitalei să ne dea dreptul de a ne face curat la noi acasă și, după 2 ani în care ne-am luptat cu procedurile greoaie dintr-o legislație a achizițiilor publice care mai mult ne-a pus bețe în roate decât ne-a sprijinit, după valul de contestații care a încercat să ne sugrume demersul, sunt fericit să pot spune că am reușit: Sectorul 5 are în sfârșit încheiat și în derulare un contract de salubrizare și deszăpezire, pentru 100% dintre străzile pe care le are în administrare! Până acum a existat un contract încheiat de Primăria Generală cu firma Romprest pe 70% dintre străzile din sector. De aceea a fost necesar să suplimentăm cu utilaje şi oameni de la societăţile aparţinând Primăriei Sectorului 5. Încheierea acestui contract reprezintă o reușită foarte importantă pentru Sectorul 5, de aceea vreau să mulțumesc echipei mele, dar și dumneavoastră, celor care ați înțeles că lucrul temeinic realizat comportă timp și că „repede” nu înseamnă neapărat și „bine”. Ne vom întâlni în teren, unde voi continua să monitorizez modul în care dezvoltăm sectorul, de acum înainte, și felul în care prestatorul de salubrizare și deszăpezire se achită de obligațiile asumate prin contractual încheiat cu Primăria Sectorului 5», a declarat Daniel Florea, Primarul Sectorului 5.