Nunta de Aur, eveniment organizat in cea de-a doua editie si dedicat familiilor din Sectorul 5 care au implinit 50 de ani de la casatorie

5/24/2017 3:58:42 PM
  • Nunta de Aur, eveniment organizat în cea de-a doua ediție și dedicat familiilor din Sectorul 5 care au împlinit 50 de ani de la căsătorie

 

Miercuri, 24 mai 2017, Primarul Daniel Florea a fost gazda unui eveniment socio – cultural, menit să celebreze cuplurile din Sectorul 5 care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Organizată în cea de-a doua ediție, manifestarea a avut ca invitate speciale 80 de perechi care, de-a lungul anilor, au înțeles ce înseamnă respectul reciproc și viața în doi trăită în deplină înțelegere, împărtășind tuturor valorile care le-au călăuzit pașii.

„Ați rezistat tuturor încercărilor, sunteți oameni care se iubesc frumos și drept de ani de zile, constituind un exemplu pentru comunitatea locală a Sectorului 5.  Cu înțelepciune și în armonie, ne învățați zi de zi să prețuim valorile familiei tradiționale. Vă mulțumim pentru că ați acceptat să împărtășiți cu noi toate momentele frumoase pe care le-ați trăit în cuplu și vă dorim să vă bucurați sănătoși, și de acum înainte, de tot ceea ce vă înconjoară!” (Daniel Florea, Primarul Sectorului 5).