Inaugurarea anului școlar 2017-2018 în Sectorul 5

9/11/2017 1:11:24 PM

Luni, 11 septembrie 2017, Primarul Daniel Florea s-a aflat în mijlocul elevilor din Sectorul 5 care au pășit în anul școlar 2017 – 2018.

Festivitățile au debutat la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu, în cadrul căruia, cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții, va fi construit un bazin de înot pe un teren deja achiziționat de autoritățile locale, pentru a reînvia tradiția acestei unități de învățământ care avea în trecut profil sportiv.

Tot aici va fi mansardat corpul A, urmând să fie amenajate în plus 8 săli de clasă și 2 laboratoare. Finalizate sunt și documentațiile aferente reabilitării sălii de sport, fiind deja funcționale sistemele de monitorizare și cele de siguranță la incendiu pentru întreaga unitate.

Ulterior, Edilul Sectorului 5 le-a fost alături copiilor de la Școala Gimnazială nr. 280, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Colegiul Economic Viilor, Școala Gimnazială nr. 150, Liceul Teoretic Ștefan Odobleja, Școala Gimnazială nr. 124 și Școala Gimnazială Ion I.C. Brătianu.

„Urez tuturor elevilor mult succes în noul an școlar, felicit dascălii pentru implicare, iar pe părinți îi asigur că au în primărie un partener devotat, care va face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca elevii să învețe în siguranță, în școli moderne, care să respecte standardele europene. Totodată, le reamintim că au posibilitatea să-și înscrie copiii în programul «Școală după școală», iar elevilor că noi, în Sectorul 5, stimulăm și premiem rezultatele deosebite, prin acordarea burselor de merit, de performanță, a celor de ajutor social, cât și a burselor pentru cei care obțin note de 10 la examenele de capacitate și bacalaureat”. (Daniel Florea, Primarul Sectorului 5).