„Hai să dăm mână cu mână!”, eveniment dedicat Zilei Naționale

12/4/2017 12:45:01 PM

Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, a organizat cea de-a doua ediție a evenimentului „Hai să dăm mână cu mână!”, manifestare social-culturală, dedicată Zilei Naționale a României.

          Astfel, vineri, 1 decembrie 2017, Primarul Daniel Florea s-a aflat în mijlocul celor prezenți pe platoul Universității Naționale de Apărare „Carol I”, pentru a marca împreună împlinirea a 99 de ani de la înfăptuirea unuia dintre cele mai importante evenimente din istoria neamului nostru.

            Într-o împletire de datini, obiceiuri și tradiții, cetățenii Sectorului 5 au sărbătorit în stil autentic mândria de a fi români, reînviind în suflete sentimentul patriotic și dragostea de Țară.

          Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de recitaluri folclorice ale unor artiști îndrăgiți, precum Maria Dragomiroiu, Niculina Stoican sau Petrică Mâțu Stoian.

           Totodată, toți cei cei prezenți, uniți în jurul acelorași simboluri naționale, au sărbătorit „În pași de dans...de Ziua Națională a României”, în cadrul unui Flash mob, menit să evidențieze atât relațiile interumane, cât și sentimentul de apartenență la Neam și la comunitatea locală a Sectorului 5.