În Parcul Sebastian, „Poveste de Crăciun”, eveniment cultural- artistic aflat la cea de-a doua ediție

12/8/2017 1:41:36 PM

Miercuri, 6 decembrie 2017, Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” a dat startul celei de-a doua ediții a evenimentului „Poveste de Crăciun”, manifestare cultural- artistică organizată în apropierea Sărbătorilor de Iarnă.

            Astfel, de la ora 18.30, în prezența Primarului Daniel Florea, Parcul Sebastian a îmbrăcat din nou haina de sărbătoare, luminițele care împodobesc aleile, globurile uriașe „cocoțate pe stâlpi”, ghirlandele și bradul de Crăciun și-au reluat locurile de cinste, spre încântarea celor prezenți.

            Protagoniști preț de câteva ore ai „Poveștii de Crăciun”, cei mici s-au putut bucura de momente artistice susținute de tinere talente ale Sectorului 5, de vizita celebrului om de zăpadă Olaf, dar și de nenumăratele surprize pregătite de Moș Crăciun și spiridușii lui.

            Povestea nu se oprește aici, pentru că,  până pe 23 decembrie 2017, într-o împletire armonioasă a tradițiilor și obiceiurilor de iarnă, vizitatorii vor asista la un program artistic de excepție cu expoziții tematice, colinde și cântece de Crăciun, toate acestea îmbinate cu aromă de scorțișoară și turtă dulce.

            Așadar, pe parcursul a trei săptămâni, cetățenii Sectorului 5, dar și ceilalți locuitori ai Capitalei sunt așteptați în fiecare zi de vineri și sâmbătă de la orele 18:00, iar duminica de la orele 11:00, să se bucure de fascinanta călătorie în universul colorat al copilăriei, alături de Moș Crăciun, reni, oameni de zăpadă și invitați speciali.