Măsuri adoptate de Primarul Daniel Florea, pentru limitarea efectelor căderii abundente de precipitații

7/3/2017 7:53:42 PM

Luni, 3 iulie a.c., în contextul căderilor abundente de precipitații sub formă de ploaie și acumulării unor cantități de apă pe unele dintre străzile Sectorului 5, Primarul Daniel Florea a convocat Comandamentul pentru Situații de Urgență Sector 5, pentru adoptarea de îndată a măsurilor ce se impun pentru remedierea situațiilor ivite.

În acest scop, sub coordonarea edilului, echipe mixte formate din reprezentanți ai S.A. Amenajare, Edilitare și Salubrizare S.R.L, Direcției Generale de Administrare a Domeniului Public și Privat al Sectorului 5 și ai Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5 s-au deplasat în zonele afectate, acționând pentru degajarea căilor rutiere în zone precum intersecția șos. Panduri cu Calea 13 Septembrie, strada Acidava, intersecția străzii Pucheni cu strada Sântana, strada Humulești, intrarea Bătășani, Autogara Rahova și șos. București – Măgurele.

Polițiștii locali din cadrul Direcției de Circulație pe Drumurile Publice Sector 5 au contribuit la fluidizarea traficului rutier, redirecționând conducătorii auto pe rute alternative, până la momentul în care carosabilul a devenit practicabil.

Totodată, s-a continuat intervenția întreprinsă în scopul eliberării domeniului public de arborii prăbușiți în urma intensificărilor de vânt. 

Sprijin în desfășurarea activităților a fost solicitat de către Autoritatea Locală Sector 5 Apei Nova și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov.