Invitații cu titlu gratuit, ateliere, dezbateri și filme documentare în cadrul „Outernational Day 2”, festival multicultural organizat în premieră în Sectorul 5

7/5/2017 1:49:22 PM

          Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, este partenerul unui eveniment dedicat diversității muzicale și organizat în premieră de The Ark, în perioada 7 - 9 iulie 2017, la Grădina Uranus (strada Uranus nr.144).

          Astfel, pe parcursul a trei zile, pe lângă concerte, ateliere, dezbateri, filme documentare și prezentări care pendulează în jurul conceptului outernational, cetățenilor Sectorului 5 le vor fi oferite GRATUIT și 200 de invitații tip full-pass.

          Distribuirea acestora se va face în limita disponibilității, celor care sunt interesați de acest eveniment și pot face dovada faptului că sunt locuitori ai Sectorului 5.

          Outernational Days este un proiect internațional axat pe multiculturalism, care își dorește să pună Bucureștiul și Sectorul 5 pe harta internațională a muzicii și, în același timp, să ofere publicului și comunității locale posibilitatea de a experimenta această artă.  

          O altă latură importantă a festivalului o constituie dizolvarea granițelor culturale, nu doar între popoare, ci și la nivelul societății românești, fiind un eveniment deschis minorităților etnice.

          Pentru înscrieri și orice alte detalii ce țin de desfășurarea evenimentului, puteți contacta Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” al Sectorului 5, apelând 0756 144 832, în intervalul orar 10.00 – 17.00.