În atenția locuitorilor Sectorului 5

1/18/2018 2:52:14 PM

Primăria Sectorului 5 avertizează față de postarea la intrarea în unele blocuri din sector a unor afișe prin intermediul cărora o societate comercială ar desfășura în perioada 16 -18 ianuarie 2018 activități de măsurare a tâmplăriei, în vederea executării unor așa-zise „lucrări de reabilitare”.

          Demersul respectiv exclude în orice fel implicarea Autorității Locale Sector 5 și a societății menționate în afișul postat, Directorul societății adresându- se deja organelor de cercetare și depunând o plângere la Secția 19 Poliție.

          Cum impostorii au pretins și primit de la unii dintre locatari sume pe care le-au solicitat drept „avans pentru desfășurarea lucrărilor”, Primăria Sectorului 5 lansează un apel către toți cetățenii, să nu se lase păcăliți de acțiunile acestor indivizi certați cu legea.

          Totodată, reamintim locuitorilor blocurilor din sector că astfel de lucrări se pot realiza doar cu respectarea prevederilor legale în vigoare, în baza autorizației emise de Primăria Sectorului 5, cetățenii nefiind obligați să achite direct vreo sumă acestor societăți.

De asemenea, derularea programului de reabilitare termică a imobilelor de locuit este întotdeauna anunțată în mod oficial, prin adrese purtând sigla instituției, semnăturile factorilor responsabili din cadrul acesteia,  pentru buna desfășurare urmând să fie organizate întâlniri consultative cu reprezentanții legali ai  asociațiilor de proprietari/locatari.